V uplynulé zimní sezóně 2014-2015 se naše závodní reprezentační družstvo rozrostlo o další především mladé začínající závodníky. Konkrétně se jedná o Lukáše Pecha, Vendulku Šálkovou a Kristýnku Pechovou. Středeční tréninky na Křemešníku jsou dobrým základem pro tyto mladé lyžaře. Svými skvělými výkony a morálním přístupem k tréninku jsou jim také vzorem naši zkušení žáci a junioři. Za letošní reprezentaci našeho oddílu při závodech v uplynulé zimní sezóně musíme poděkovat Lukáši Pechovi, Kristýnce Pechové, Vendulce Šálkové, Adamu Kotrčovi, Tomáši Škodovi, Anně Mikoláškové, Radkovi Štěpánkovi, Ondřeji Aldorfovi a Janu Mikoláškovi.
Jsou mezi nimi nejenom závodníci s výkony na stupních vítězů, ale především je třeba ocenit mladší ročníky, kteří se nedají odradit z neúspěchu a s odhodláním zlepšit své výkony nastupují k tréninku a do dalších závodů.

Finálový závod letošního Lyžařského poháru a Alpského poháru Vysočiny se jel dne 15. 3. 2015 na sjezdovce Šacberk u Jihlavy. Pořadatelem tohoto posledního závodu byl HB ski team Havlíčkův Brod, pod jehož taktovkou tento závod skvěle organizačně proběhl. Na závěr dne se zde uskutečnilo celkové vyhlášení vítězů Lyžařského poháru a Alpského poháru Vysočiny. Atmosféru celého dne ještě umocnila návštěva reprezentanta ČR v alpských disciplínách Ondřeje Banka, který všem vyhlášeným  předával ceny.
Na závěr sezóny startovali Lukáš Pech a Kristýnka Pechová na závodě Šumavský pohárek na sjezdovce Špičák v Železné Rudě. V obřím slalomu ve své kategorii obsadil Lukáš 13. místo a Kristýnka 21. místo. Určitě si z těchto Územních klasifikačních závodů odnášejí cenné zkušenosti.

Pořadí našich závodníků v seriálu Lyžařského a Alpského poháru Vysočiny, který se skládá z podzimních běžeckých závodů a zimních sjezdových závodů, je následující:
Lukáš Pech – kategorie Myšáci                     37. místo
Kristýnka Pechová – kategorie Přípravka        46. místo
Vendulka Šálková – kategorie Předžactvo       20. místo
Adam Kotrč – kategorie Mladší žáci               19. místo
Tomáš Škoda – kategorie Starší žáci             13. místo
Anna Mikolášková – kategorie Ženy               2. místo
Radek Štěpánek – kategorie Muži                22. místo
Ondřej Aldorf – kategorie Muži                    52. místo
Jan Mikolášek – kategorie Muži                     1. místo

Fotografie zde

Celkové výsledky Lyžařského poháru Vysočiny 2014/15 zde

Celkové výsledky Alpského poháru Vysočiny 2014/15 zde

Výsledková listina Územního klasifikačního závodu Špičák 2015 zde