V minulé zimní sezóně byly pro členy našeho Ski klubu velice oblíbené středeční tréninky. Pravidelně každou středu od 18.00 hodin na sjezdovce Křemešník probíhala výuka dětí a tréninky našich mladých závodníků. Děti byly rozděleny do jednotlivých družstev, které vedli kvalifikovaní instruktoři lyžování. Závodní družstvo mělo svůj program. Pro lyžaře – úplné začátečníky byli vyhrazeni další instruktoři.

Je pro nás potěšením, že na těchto středečních výukách lyžování jsme v minulé zimní sezóně učili celkem 47 dětí – členů našeho Ski klubu. Všichni udělali velký pokrok. Cvičitelé se soustředili především na začátečníky a děti, které ještě neuměly jezdit na vleku.
„Ty radostné oči dítěte, které samo poprvé vyjede na vleku, bych Vám přál vidět.“ Velikým přínosem pro všechny byly tréninky obřího slalomu a slalomu speciál. Několikrát jsme na sjezdovce postavili trať obřího slalomu, kterou si mohly vyzkoušet i děti, které neprojevily zájem o účast na závodech Lyžařského poháru Vysočiny. Závodníci i ostatní zájemci v letošní sezóně také vyjeli na trénink obřího slalomu na sjezdovku v Lukách nad Jihlavou.

Všem našim členům přejeme krásné léto a těšíme se na setkání s Vámi na podzimní členské schůzi.

[Best_Wordpress_Gallery id=“7″ gal_title=“Lyžarská škola 2016″]