brac10 san pellegrino

LYŽOVÁNÍ V DOLOMITECH ITÁLIE (Jarní prázdniny 2020)

UBYTOVÁNÍ VE 4* HOTELU S POLOPENZÍ, DOPRAVOU A SKIPASEM V CENĚ!

  • 5 denní lyžařský balíček: 3 dny skipas/2 noci/polopenze/doprava
  • Ubytování ve 4* hotelu s polopenzí
  • V ceně vstup do wellness
  • WiFi připojení
  • Hotelový skibus
  • Skipas na 3 dny pro oblast Alpe Lusia – San Pellegrino
  • 100 km sjezdových tratí
  • 6 km dlouhá černá sjezdovka
  • 3 snowparky
  • Doprava autobusem v ceně
  • Na vyžádání možná vegetariánská a bezlepková strava

POJĎTE LYŽOVAT DO POHÁDKOVÝCH DOLOMIT

Středisko Falcade (Passo San Pellegrino – Alpe Lusia), v nadmořské výšce 1200 m, nabízí fascinující výhledy na vrcholky Marmolady, Pelma nebo Monte Civetty. Lyžovat můžete ve Falcade, San Pellegrino i Alpe Lusia – propojené jsou sjezdovkově/lanovkami pouze San Pellegrino a Falcade, do střediska Alpe Lusia jezdí skibus za poplatek cca 3 €/den. Naleznete zde celkem 100 km sjezdových tratí všech úrovní. Zhruba 40 km spadá pod část Alpe Lusia a 60 km spadá pod Falcade/San Pellegrino. Nevynechejte slavnou 11 km sjezdovku Innamorati (sjezdovku zamilovaných). Zkušení lyžaři se mohou těšit i na černou sjezdovku, která měří téměř 6 km. Snowboardisté budou potěšeni 3 snowparky. Středisko je ideální destinací pro rodiny s dětmi, pro které tu jsou lyžařské školy a další činnosti jako jsou sáňkování a baby club. Areál má spojení s Moenou pomocí dobře fungující služby skibusů.

UBYTOVÁNÍ VE 4* HOTELU S WELLNESS CENTREM

Ubytováni budete v hotelu Arnica, který se nachází cca 1500 m od centra městečka Falcade, kde najdete restaurace, bary a obchůdky. Ski areál je vzdálen cca 2,8 km od hotelu, kam Vás dopraví hotelový skibus. Hotel je vybaven restaurací, barem, WiFi připojením ve společných prostorech a parkovištěm (omezená kapacita). Po lyžování můžete navštívit hotelové wellness centrum se saunou (klienti si musí vzít vlastní ručníky z pokoje, pantofle nejsou k dispozici k zapůjčení, také je nutné mít vlastní), tureckými lázněmi, aromaterapeutickou sprchou vířivkou a Kneippovým chodníkem – objednání přímo v hotelu. Vstup do wellness centra je povolen pro osoby starší 12ti let a v ceně není zahrnut vstup poslední den pobytu, kdy po snídani klienti opouští pokoje na lyžování. Solárium je za příplatek V ceně máte navíc ještě 1x drink sangria – apres ski 15.00 – 17.00 hod., který je vždy druhý den pobytu.

Dvoulůžkové pokoje mají možnost až 2 přistýlek (může být ve formě palandy) a jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, telefonem, topením, SAT/TV, trezorem a minibarem. Některé pokoje mají balkon/terasu – nelze rezervovat předem.

Stravování probíhá formou polopenze – snídaně sladký a slaný bufet, večeře servírované menu o 3 chodech, salátový bufet. Nápoje k večeři nejsou v ceně zájezdu. Možnost vegetariánské/bezlepkové stravy.

CENA: cca 5.990,- Kč, možná sleva 9%

TERMÍN: 11.03.2020 – 15.03.2020 (Jarní prázdniny)

Závazná přihláška do 01.09.2019, záloha 50 % do konce září 2019!!!

Další informace poskytne Michal Koutník Tel. +420 607 868 530 nebo Martin Skořepa Tel. +420 724 081 218.

tre-valli-skimapa

ALPE LUSIA – SAN PELLEGRINO MAPA: ZDE

PASSO SAN PELLEGRINO – DOLOMITI SUPERSKI: ZDE

PASSO SAN PELLEGRINO – MOENA – FALCADE 2018: ZDE

PASSO SAN PELLEGRINO – ALPAMI NEJEN ZA SNĚHEM: ZDE